=

Trouwlocatie boerderij

Trouwlocatie Utrecht > Boerderij trouwlocatie

Boerderij trouwlocatie in Utrecht

Een boerderij trouwlocatie in omgeving van Utrecht centrum. Ja, het bestaat echt! Aan het Maximapark in Utrecht bevindt zich onze prachtige landelijke trouwlocatie. Hier is het mogelijk om jullie mooiste dag te beleven in landelijke sferen!

Stap binnen op onze trouwlocatie in Utrecht, waar sprookjeshuwelijken werkelijkheid worden. Te midden van groene omgeving van het Maximapark vind je de perfecte plek voor jullie bruiloft. De boerderij straalt geschiedenis en landelijkheid uit, en biedt de perfecte setting om jullie liefde te vieren en onvergetelijke herinneringen te creëren. Ontdek de rustige kant van Utrecht terwijl jij je voorbereidt op de mooiste dag van je leven.

kasteeleiland-ceremonieopstelling

Onze boerderij trouwlocatie

Buiten drukte van Utrecht, aan het rustige Maximapark, vind je onze landelijke trouwlocatie. Deze unieke trouwlocatie bestaat sinds 2015 en heeft meer dan zeven eeuwen aan geschiedenis. De charmante boerderij uit de 17e eeuw en het knusse koetshuis uit de 18e eeuw vormen een betoverend decor voor een onvergetelijke bruiloft!

Door onze verschillende ruimtes kan jij je gehele trouwdag bij Dengh vieren. Van aankleedmoment, ceremonie tot aan feestavond in ons koetshuis. Bij Dengh kan je je trouwdag van A tot Z vieren. Dengh is zelfs een officiële trouwlocatie van gemeente Utrecht!

Trouwen in een oude boerderij

Onze boerderij trouwlocatie biedt verschillende prachtige ruimtes, zodat we aan al jullie wensen kunnen voldoen.

Zo is het authentieke koetshuis een veelzijdige ruimte die perfect is voor de ceremonie, receptie, diners of een bruisende feestavond. Het koetshuis ademt geschiedenis en sfeer, en het biedt een unieke ambiance voor verschillende momenten van jullie trouwdag.

Voor een meer intieme setting hebben we ons voorhuis, ideaal als kleine trouwlocatie met kleinschalige diners waarbij je dicht bij je naaste familie en vrienden kunt zijn. Deze ruimte straalt warmte en charme uit en is perfect voor knusse diners.

Ten slotte hebben we ons betoverende kasteeleiland, een schilderachtige plek omringd door oude fruitbomen. Hier kun je de ceremonie van je dromen laten plaatsvinden, met een prachtig uitzicht op de boerderij en de natuur!

Meer weten over onze bijzondere trouwlocatie in Utrecht?

Maak een afspraak om te bespreken hoe Dengh jullie bruiloft één om nooit te vergeten maakt. Uiteraard is het ook mogelijk om alvast sfeer te komen proeven tijdens een hapje en een drankje in ons restaurant.

Neem contact met ons op via trouwen@dengh.nl