=

Kleine trouwlocatie

Trouwlocatie Utrecht > Kleine trouwlocatie

Kleine trouwlocatie in Utrecht

Wil jij je bruiloft klein en intiem vieren met een klein gezelschap?  Als je die, meest speciale dag, het liefst viert met alleen je allerbeste vrienden en familie, dan is Dengh dé ideale trouwlocatie voor jou en je aanstaande. Met een intieme setting en romantische sfeer biedt Dengh de perfecte plek voor een kleine bruiloft!

Bij Dengh, een trouwlocatie in Utrecht, doen we er alles aan jullie bruiloft perfect te laten verlopen. Er zijn tal van mogelijkheden om jullie droom bruiloft te realiseren waaronder met zowel binnen als buiten plek voor een kleinschalige ceremonie, borrel en diner. Daarnaast ligt Dengh midden in een groene omgeving met op loopafstand het Maximapark!

trouwlocatie-utrecht

Intieme trouwlocatie

Buiten de binnenstad van Utrecht, op de rand van Vleuten en Leidsche Rijn, vind je onze intieme trouwlocatie Dengh. Dengh bestaat sinds 2015 maar de locatie beschikt over meer dan zevenhonderd jaar aan geschiedenis. Lees hier meer over de geschiedenis van Dengh. Bij Dengh is het mogelijk om binnen of buiten in onze boomgaard je ceremonie te houden.

Bij Dengh bieden we verschillende ruimtes om elk aspect van je trouwdag te kunnen realiseren. Van het aankleedmoment tot de ceremonie en het diner. Dengh maakt het mogelijk om jouw hele trouwdag van A tot Z bij ons te vieren. Bovendien is Dengh trots om erkend te zijn als officiële trouwlocatie door de gemeente Utrecht!

Klein trouwen

Een intieme groep mensen, tijd voor elkaar, alleen je allerbeste vrienden en familie aanwezig. Als dit perfect voor jou klinkt is klein trouwen perfect voor jullie!

Bekijk meer over de sfeer van onze locatie op boerderij trouwlocatie of kom meer te weten over de mogelijkheden van buiten trouwen op onze locatie.

Voor een intiem diner op jullie trouwdag is bijvoorbeeld het Voorhuis een geschikte ruimte om met jullie gezelschap te genieten van een diner.

bruiloft-ceremonie-koetshuis

Intieme bruiloft plannen? Informeer naar onze kleine trouwlocatie!

Maak een afspraak met een onze trouwprofessional Akkemee om te bespreken hoe Dengh jullie intieme bruiloft er één om nooit te vergeten maakt. Uiteraard is het ook mogelijk om alvast sfeer te komen proeven tijdens een hapje en een drankje in ons restaurant.

Neem contact met ons op via trouwen@dengh.nl