=

Buiten trouwlocatie

Trouwlocatie Utrecht > Buiten trouwlocatie

Buiten trouwen bij Dengh

Wil jij buiten trouwen op een prachtige buiten trouwlocatie in Utrecht? Dan ben je bij Dengh aan het juiste adres!

Omringd door de prachtige groene omgeving van het Maximapark bevind zich onze buiten trouwlocatie. Onze trouwlocatie is een eeuwenoude boerderij wat onderdeel was van kasteel Den Engh. Waar vroeger het kasteel stond tref je nu het kasteeleiland, een klein eilandje naast het restaurant met een peren boomgaard. De perfecte locatie voor wie buiten wilt trouwen!

Benieuwd of deze trouwlocatie iets voor jou is? Lees verder en ontdek onze locatie.

Leveranciers Trouwen bij Dengh | Restaurant Dengh

Onze buiten trouwlocatie

Via een houten brug komt je op ons kasteeleiland. Deze locatie, gesierd door oude fruitbomen, vormt een prachtig decor voor jullie huwelijksceremonie. Na de ceremonie kan je samen met je gezelschap proosten op ons terras.

Uiteraard kan ons kasteeleiland geheel naar wens worden in gericht voor jouw ceremonie. Houdt er wel rekening mee dat je niet onder elke weersomstandigheden buiten kunt trouwen! Uiteraard hebben wij met slecht weer ook een geschikte binnenruimte. Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Dineren op het Kasteeleiland of op het terras

Naast dat jullie trouwceremonie gehouden kan worden op ons buiten terrein, is het ook mogelijk (met goed weer) om jullie diner of borrel buiten te houden. Dit kan op ons kasteeleiland of op ons ruime terras. 

Het terrasgedeelte waar jullie gebruik van maken, zal apart afgesloten worden van onze reguliere restaurantgasten. Dengh helemaal exclusief voor jullie en jullie bruiloftgasten? Dit kan ook! Neem met onze eventsmanagers contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over onze bijzondere trouwlocatie in Utrecht?

Maak een afspraak om te bespreken hoe Dengh jullie bruiloft één om nooit te vergeten maakt. Uiteraard is het ook mogelijk om alvast sfeer te komen proeven tijdens een hapje en een drankje in ons restaurant.

Neem contact met ons op via trouwen@dengh.nl