=

Trouwen

Trouwlocatie DENGH in Utrecht

Jouw sprookje, door ons verzorgd!

Trouwen doe je maar één keer. Daarom wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Bij Dengh maken we graag een sprookje van jouw bruiloft. Dit betekent dat we er alles aan doen om al je wensen te vervullen. Op en rondom onze unieke tijdloze trouwlocatie, Of je het nu klein en intiem wilt, of groots en meeslepend, we verzorgen het allemaal. Desgewenst met een spetterend feest tot in de kleine uurtjes, Alles voor een onvergetelijke dag, voor bruidspaar en gasten.

Dengh's bruidsparen

Dengh

Aan een van de meest geliefde parken van Nederland, achter de drukte van Utrecht, ligt onze prachtige trouwlocatie met zeven eeuwen historie, Dengh! De 17e-eeuwse boerderij en het 18e-eeuwse Koetshuis vormen een prachtige setting voor een schitterende dag. Dengh beschikt over verschillende ruimtes: een authentiek Koetshuis voor bijvoorbeeld de ceremonie, receptie, groot diner of feest, of het gezellige Voorhuis voor een knus en kleiner diner. Daarnaast hebben we het prachtige Kasteeleiland omringt door oude fruitbomen om jullie ceremonie te houden.

Terras

Bij goed weer is het op ons terras heerlijk vertoeven. Met een hapje en een drankje genieten op de loungebanken en/of aan de statafels. Onder de mooie schaduwdoeken ervaren jullie gasten het ultieme zomerse gevoel. Gasten die liever even naar binnen gaan, zijn slechts een paar stappen verwijderd van ons sfeervolle Koetshuis, dat ook voor jullie is gereserveerd.

Kasteeleiland

Waar ooit Kasteel Den Engh stond, heeft restaurant Dengh nu een unieke buiten locatie; Het Kasteeleiland. Over de houten brug over de oude slotgracht betreed je een andere dimensie. Rustiek, romantiek, landelijk en stoer komen hier perfect samen.

Voorhuis

Het Voorhuis is het oude woongedeelte van de boerderij. Op de muur is een oude tekening van het kasteel Den Engh te zien en de warmte van de gashaard is voelbaar in de gehele ruimte. Wie een ruimte voor zijn gezelschap zoekt, maar niet helemaal afgesloten wil zijn van het geroezemoes van het restaurant zal ons Voorhuis een perfecte plek vinden.

Koetshuis

Het Koetshuis is een aparte locatie, los van de boerderij. Hier stonden vroeger de paarden en werd het harnachement opgeslagen. Wie binnen door het glazen plafond naar boven kijkt, kan nog een glimp opvangen van de oude constructie.

Het Koetshuis beschikt over een eigen bar en wordt naar wens omgetoverd voor elke gelegenheid. Het Koetshuis is geschikt voor feesten tot 130 personen. Verder is deze locatie perfect voor de borrel, het diner of bij minder weer de ceremonie.

Meer dan 130 gasten uitnodigen? Dan is het ook mogelijk om ons gehele restaurant af te huren!

Boerderijzaal

Via de brug boven de bar van ons restaurant bereik je een prachtige geluidsdichte zaal.

De balken dakconstructie is hier zichtbaar en staat in mooi contrast met de strakke bar. De zaal is van alle gemakken voorzien zoals climat-control en privé sanitair, een eigen garderobe en een aparte zithoek.

De Boerderijzaal is een ideale ruimte voor jullie om te gebruiken als omkleedruime of om je even terug te trekken op jullie speciale dag. 

boerderijzaal

Brisked styling

Als jullie trouwen bij Dengh krijg je een basis-stylingpakket van Brisked Styled Weddings. Dit houdt in dat Brisked jullie ceremonie bij Dengh styled en opbouwt voordat jullie gasten arriveren!

Tijdens een afspraak met de hoofdstylist stemmen jullie af welke stijl en welke stoelen jullie graag willen voor de ceremonie. Zo wordt jullie ceremonie helemaal naar eigen smaak gestyled door Brisked.

Willen jullie extra decoratie of ook styling voor de rest van de dag? Bijvoorbeeld voor de dinertafels, dan kun je dat aanvullend door Brisked laten verzorgen!

Alles dat Brisked voor jullie klaarzet, ruimen ze na afloop ook weer voor jullie op! Dat scheelt ook weer werk voor jullie ceremoniemeesters. Neem een kijkje op de website www.brisked.nl en laat je inspireren!

Meer weten over onze bijzondere trouwlocatie in Utrecht?

Maak een afspraak om te bespreken hoe Dengh jullie bruiloft één om nooit te vergeten maakt. Uiteraard is het ook mogelijk om alvast van de sfeer te komen proeven tijdens een hapje en een drankje in ons restaurant.

030 – 303 92 54 of neem contact met ons op via jette@dengh.nl