=

Trouwen

Last minute deal: trouwen bij Dengh in de periode juli 2024 t/m maart 2025? Wanneer je nu boekt, ontvang een gratis weddingbox voor 50 personen t.w.v. €370,- bij jouw bruiloft, gebakken door onze favoriete taartleverancier Cake Queen.

Wat is een weddingbox van Cake Queen?

Agnes van Cake Queen heeft speciaal voor de bruidsparen van Dengh een weddingbox ontwikkeld met een taart in een style naar keuze met een bijpassende sweettable. De sweet table bevat kleine zoete lekkernijen voor jullie en jullie gasten met o.a. macarons, cakepops, muffins, petit glacé en meer!

Meer weten over de last minute weddingdeal? Neem contact op met onze weddingplanner Akkemee via trouwen@dengh.nl

Trouwlocatie in Utrecht

Op zoek naar een liefdevolle trouwlocatie in Utrecht? Dengh is hier de perfecte locatie voor. Super leuk dat jullie ons hebben gevonden! Je bruiloft is een van de belangrijkste dagen van je leven. Daarom wil je natuurlijk alles tot in de puntjes verzorgd. Bij Dengh maken we graag een sprookje van je bruiloft. Dit betekent dat we er alles aan doen om al jullie wensen te vervullen. Op en rondom onze unieke en historische trouwlocatie, Of je het nu klein en intiem wilt, of groots en meeslepend, we verzorgen het helemaal. Alles voor een onvergetelijke en zorgeloze dag voor jullie en jullie gasten!

Dengh's bruidsparen

Sinds 2015 hebben al meer dan 400 bruidsparen hun mooiste dag bij Dengh gevierd. Wij kunnen dan ook met zekerheid zeggen dat we veel ervaring hebben met verschillende soorten bruiloften! 

Bekijk hiernaast wat foto’s van Dengh’s bruidsparen en lees over hun ervaring bij Dengh!

Alle seizoenen

In vergelijking tot sommige andere trouwlocaties in Utrecht is Dengh in alle seizoenen een geschikte trouwlocatie. Naast trouwen op een prachtige zomerdag behoort trouwen in de wintersfeer ook tot de mogelijkheden van Dengh. Kaarslicht en een winterzonnetje…

Knus, magisch en romantisch! We regelen het met alle liefde.

Huwelijksceremonie

Dengh is een officiële trouwlocatie in Utrecht. Wat betekent dat ook de huwelijksceremonie op onze unieke en magische locatie plaats kan vinden. Daarmee geven jullie het ja-woord op jullie bruiloft een persoonlijk tintje.

Als jullie bij ons trouwen voor de gemeente, dan zal er vanuit de gemeente een BABS en een huwelijksassistent aanwezig zijn. 

Er wordt van een bruidspaar verwacht dat de bruiloft gemeld wordt bij de gemeente waar jullie trouwen. Als jullie trouwen bij Dengh is dit bij gemeente Utrecht!

Historische trouwlocatie

Achter de drukte van Utrecht, aan het Maximapark, ligt onze trouwlocatie met wel zeven eeuwen historie. De historische 17e-eeuwse boerderij trouwlocatie en het 18e-eeuwse Koetshuis vormen een prachtige setting voor een schitterende dag. De boerderij en het Koetshuis zijn overblijfselen van ridderhofstad Den Engh. Klik hier om meer te lezen over de historie van Dengh. Onze locatie beschikt over verschillende ruimtes: Een authentiek Koetshuis voor bijvoorbeeld de ceremonie, receptie, groot diner of feest, of het gezellige Voorhuis voor een knus en kleiner diner. Daarnaast hebben we het Kasteeleiland gesierd met oude fruitbomen om de ceremonie te houden. 

Terras

Bij goed weer is het op ons terras heerlijk vertoeven. Hier kunnen jullie toosten op jullie mooie dag! Samen met een hapje en een drankje op de loungebanken en/of aan de statafels. Onder de mooie schaduwdoeken ervaren de gasten het ultieme zomerse gevoel. Gasten die liever even naar binnen gaan, zijn slechts een paar stappen verwijderd van ons sfeervolle Koetshuis, dat ook voor jullie is gereserveerd!

Kasteeleiland

Waar ooit Kasteel Den Engh stond, heeft restaurant Dengh nu een unieke buiten trouwlocatie, Het Kasteeleiland. Eenmaal over de houten brug liggend boven de oude slotgracht betreed je een andere dimensie. Rustiek, romantiek, landelijk en stoer komen hier perfect samen.

Voorhuis

Het Voorhuis is het oude woongedeelte van de boerderij.  Wie een ruimte voor zijn gezelschap zoekt, maar niet helemaal afgesloten wil zijn van het geroezemoes van het restaurant zal ons Voorhuis een perfecte plek vinden.

Koetshuis

Het Koetshuis is een aparte locatie, los van de boerderij. Hier stonden vroeger de paarden en werd het harnachement opgeslagen. Wie binnen door het glazen plafond naar boven kijkt, kan nog een glimp opvangen van de oude constructie.

Het Koetshuis beschikt over een eigen bar en wordt naar wens omgetoverd voor elke gelegenheid. Het Koetshuis is geschikt voor feesten tot 130 personen. Verder is deze locatie perfect voor de borrel, het diner of bij minder weer de ceremonie.

Meer dan 130 gasten uitnodigen? Dan is het ook mogelijk om het gehele restaurant af te huren!

Tuinkamer

De Tuinkamer is een aparte ruimte aan de linkerkant van het Koetshuis, los van het restaurant. De Tuinkamer beschikt ook over een privé terras.

De Tuinkamer is een ideale ruimte voor jullie om te gebruiken als omkleedruimte of om je even terug te trekken op jullie speciale dag.

Stappenplan trouwen bij Dengh

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat er veel op jullie af komt bij het organiseren van jullie bruiloft. Daarom zetten wij graag voor jullie de verwachte stappen op een rijtje als jullie gaan trouwen bij Dengh!

Bekijk ook alvast de veelgestelde vragen over trouwen bij Dengh.

Jullie kiezen een trouwdatum. Als deze beschikbaar is plaatsen we voor jullie een vrijblijvende optie. Hiervan krijg je een bevestiging per mail. Deze optie blijft voor jullie staan tot wij een nieuwe aanvraag krijgen, of tot jullie hem bevestigen.

Zodra jullie de eerste optant zijn voor een datum, dan maken wij een offerte voor jullie die je binnen 2 weken ontvangt. Zijn jullie na ontvangst van de offerte nog steeds enthousiast? Dan maken we een afspraak voor een rondleiding en het bespreken van jullie wensen en vragen.

Jullie bevestigen de datum! Leuk!

We sturen jullie een mailtje met de belangrijkste te nemen stappen. Daarnaast sturen we jullie een 1e aanbetalingsnota voor 10%. 5 weken voor de bruiloft sturen we een 2e aanbetalingsnota voor totaal 75%. 

We plannen een detailbespreking 3 weken voor jullie bruiloft samen met de ceremoniemeester.

We nodigen jullie uit voor een proefdiner. Lekker met z’n tweeën of neem gezellig de ceremoniemeesters mee.

Vijf werkdagen voor jullie bruiloft ontvangen wij de laatste details zoals definitieve aantallen. Tussendoor hebben we in principe niets gepland, maar voor vragen en advies mogen jullie altijd bellen en mailen of een afspraak maken om langs te komen!

De dag waar jullie lang op hebben gewacht wordt eindelijk werkelijkheid!

Meer weten over onze bijzondere trouwlocatie in Utrecht?

Maak een afspraak om te bespreken hoe Dengh jullie bruiloft één om nooit te vergeten maakt. Uiteraard is het ook mogelijk om alvast sfeer te komen proeven tijdens een hapje en een drankje in ons restaurant.

030 – 303 92 54 of neem contact met ons op via trouwen@dengh.nl

Last minute deal: trouwen bij Dengh in de periode juli 2024 t/m maart 2025? Wanneer je nu boekt, ontvang je een gratis weddingbox voor 50 personen t.w.v. €370,- bij jouw bruiloft, gebakken door onze favoriete taartleverancier Cake Queen.

Wat is een weddingbox van Cake Queen?

Agnes van Cake Queen heeft speciaal voor de bruidsparen van Dengh een weddingbox ontwikkeld met een taart in een style naar keuze met een bijpassende sweettable. De sweet table bevat kleine zoete lekkernijen voor jullie en jullie gasten met o.a. macarons, cakepops, muffins, petit glacé en meer!

Meer weten over de last minute weddingdeal? Neem contact op met onze weddingplanner Akkemee via trouwen@dengh.nl