=

Trouwen

Trouwlocatie Utrecht

Op zoek naar een liefdevolle trouwlocatie in Utrecht? Dan ben je bij Dengh aan het juiste adres. Trouwen doe je maar één keer. Daarom wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Bij Dengh maken we graag een sprookje van je bruiloft. Dit betekent dat we er alles aan doen om al je wensen te vervullen. Op en rondom onze unieke en historische trouwlocatie, Of je het nu klein en intiem wilt, of groots en meeslepend, we verzorgen het allemaal. Desgewenst met een spetterend feest tot in de kleine uurtjes, Alles voor een onvergetelijke dag, voor bruidspaar en gasten.

Jouw sprookje, door ons verzorgd!

Dengh's bruidsparen

In de afgelopen jaren hebben we veel bruidsparen de mooiste dag van hun leven mogen verzorgen

Historische trouwlocatie

Aan een van de meest geliefde parken van Nederland, achter de drukte van Utrecht, ligt onze prachtige trouwlocatie met zeven eeuwen historie, Dengh! De historische 17e-eeuwse boerderij en het 18e-eeuwse Koetshuis vormen een prachtige setting voor een schitterende dag. Dengh beschikt over verschillende ruimtes: een authentiek Koetshuis voor bijvoorbeeld de ceremonie, receptie, groot diner of feest, of het gezellige Voorhuis voor een knus en kleiner diner. Daarnaast hebben we het prachtige Kasteeleiland omringt door oude fruitbomen om de ceremonie te houden. Meer te weten komen over de historie van onze locatie?

Terras

Bij goed weer is het op ons terras heerlijk vertoeven. Met een hapje en een drankje genieten op de loungebanken en/of aan de statafels. Onder de mooie schaduwdoeken ervaren de gasten het ultieme zomerse gevoel. Gasten die liever even naar binnen gaan, zijn slechts een paar stappen verwijderd van ons sfeervolle Koetshuis, dat ook voor jullie is gereserveerd.

Kasteeleiland

Waar ooit Kasteel Den Engh stond, heeft restaurant Dengh nu een unieke buitenlocatie; Het Kasteeleiland. Eenmaal over de houten brug liggend boven de oude slotgracht betreed je een andere dimensie. Rustiek, romantiek, landelijk en stoer komen hier perfect samen.

Voorhuis

Het Voorhuis is het oude woongedeelte van de boerderij. Op de muur is een oude tekening van het kasteel Den Engh te zien en de warmte van de gashaard is voelbaar in de gehele ruimte. Wie een ruimte voor zijn gezelschap zoekt, maar niet helemaal afgesloten wil zijn van het geroezemoes van het restaurant zal ons Voorhuis een perfecte plek vinden.

Koetshuis

Het Koetshuis is een aparte locatie, los van de boerderij. Hier stonden vroeger de paarden en werd het harnachement opgeslagen. Wie binnen door het glazen plafond naar boven kijkt, kan nog een glimp opvangen van de oude constructie.

Het Koetshuis beschikt over een eigen bar en wordt naar wens omgetoverd voor elke gelegenheid. Het Koetshuis is geschikt voor feesten tot 130 personen. Verder is deze locatie perfect voor de borrel, het diner of bij minder weer de ceremonie.

Meer dan 130 gasten uitnodigen? Dan is het ook mogelijk om ons gehele restaurant af te huren!

Boerderijzaal

Via de brug boven de bar van ons restaurant bereik je een prachtige geluidsdichte zaal.

De balken dakconstructie is hier zichtbaar en staat in mooi contrast met de strakke bar. De zaal is van alle gemakken voorzien zoals climat-control en privé sanitair, een eigen garderobe en een aparte zithoek.

De Boerderijzaal is een ideale ruimte voor jullie om te gebruiken als omkleedruimte of om je even terug te trekken op jullie speciale dag.

boerderijzaal

Brisked styling

Als jullie trouwen bij Dengh krijg je een basis-stylingpakket van Brisked Styled Weddings. Dit houdt in dat Brisked de ceremonie bij Dengh volledig naar wens aankleed en opbouwt voordat jullie gasten arriveren!

Tijdens een afspraak met de hoofdstylist wordt afgestemd welke stijl en welke stoelen jullie graag willen voor de ceremonie. Zo wordt de ceremonie helemaal naar eigen smaak gestyled.

Willen jullie extra decoratie of ook styling voor de rest van de dag? Bijvoorbeeld voor de dinertafels, dan is er de mogelijkheid om dit aanvullend door Brisked te laten verzorgen!

Alles dat Brisked voor jullie klaarzet, ruimen ze na afloop ook zelf weer op! Dat scheelt weer werk voor de ceremoniemeesters. Neem een kijkje op de website van Brisked en laat je inspireren!

Huwelijksceremonie

Dengh is een officiële trouwlocatie in Utrecht. Wat betekent dat ook de huwelijksceremonie op onze unieke locatie plaats kan vinden. Daarmee geven jullie het ja-woord op jullie bruiloft een persoonlijk tintje.

ceremonie-trouwlocatie-dengh
ceremonie-binnen-winterbruiloft

Alle seizoenen

In vergelijking tot sommige andere trouwlocaties in Utrecht is Dengh in alle seizoenen de perfecte trouwlocatie. Naast trouwen op een prachtige zomerdag behoort trouwen in de wintersfeer ook tot de mogelijkheden. Kaarslicht, fakkels, een winterzonnetje… Knus, magisch en romantisch! We regelen het met alle liefde.

Meer weten over onze bijzondere trouwlocatie in Utrecht?

Maak een afspraak om te bespreken hoe Dengh jullie bruiloft één om nooit te vergeten maakt. Uiteraard is het ook mogelijk om alvast van de sfeer te komen proeven tijdens een hapje en een drankje in ons restaurant.

030 – 303 92 54 of neem contact met ons op via trouwen@dengh.nl