=

Feest

Evenementenlocatie Utrecht

Vier je momenten!

Wil je een feest waar je vrienden en familie nog een lange tijd aan terug zullen denken, en ben je hiervoor op zoek naar een feestlocatie in Utrecht? Of wil je je verjaardag graag vieren tijdens een intiem diner met je beste vrienden? Vier het bij Dengh! We hebben de ruimte(s), de sfeer, het lekkerste eten en drinken. Kortom: alle ingrediënten voor een goed feestje! Het enige wat nog toegevoegd moet worden zijn jij en je gasten. 

Dengh heeft verschillende ruimtes waar van alles mogelijk is. Zo kan je je verjaardag groots vieren met een feest met DJ maar kan je ook de borrelhoek reserveren voor een informele borrel met verschillende hapjes. Lees hieronder meer over de verschillende ruimtes die kunnen worden geboekt als evenemenetenlcoatie bij Dengh!

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Of meer te weten komen over de mogelijkheden? Plaats een aanvraag via onderstaande knop, dan neemt ons eventsteam zo snel mogelijk contact met je op! 

Het Koetshuis

Het Koetshuis is een aparte ruimte op ons terrein, los van ons restaurant. In het Koetshuis stonden vroeger de paarden en werd het harnachement opgeslagen. Wie binnen door het glazen plafond naar boven kijkt, kan nog een glimp opvangen van de oude constructie.

Van feest met DJ tot een informele borrel

Het Koetshuis beschikt over een eigen bar en wordt naar wens omgetoverd tot feestzaal. Ook is het Koetshuis geschikt voor een borrel met een grotere groep of een diner met bijvoorbeeld een buffet.  

Het Koetshuis is flexibel in te delen en geschikt voor groepen van 35 tot 120 personen.

Het Voorhuis

Ook is er de mogelijkheid om voor jullie borrel of diner het oude woongedeelte van de boerderij te reserveren: het Voorhuis. De warmte van de gashaard is voelbaar in de gehele ruimte. Het Voorhuis is niet helemaal afgesloten van het geroezemoes van het restaurant en biedt hierdoor een gezellige plek voor gezelschappen tot 40 personen. Voor de wat kleinere borrels is er de mogelijkheid om de gezelligste hoek van het restaurant, de borrelhoek, te reserveren.

Van babyshower tot private dinner

Buiten dat het Voorhuis voor de borrel een perfecte ruimte is, kan je hier ook terecht voor bijvoorbeeld een private dinner, verjaardag en babyshower. 

feestlocatie-interieur
Kasteeleiland-borrel

Het Kasteeleiland

Als je ergens de tijd stil kan laten staan, dan is het toch wel op de buiten feestlocatie: het Kasteeleiland. Ga het bruggetje van de oude slotgracht over en je belandt in een groene oase tussen de appelbomen. Waar nu de bomen staan stond lang geleden een kasteel. Vandaar de naam Kasteeleiland! 

Van bruiloft tot familieborrel

Het eiland van Dengh leent zich perfect voor elk denkbaar feest: van trouwfeest tot kinderfeestje tot bedrijfsfeest. Omdat het een buiten locatie is raden wij aan om wel altijd rekening te houden met het wisselvallige Nederlandse weer! Graag denken wij met je mee. Neem contact op met ons via events@dengh.nl om alle mogelijkheden van ons Kasteeleiland te bespreken. 

Meer weten over trouwen bij Dengh? Klik hier!

Klaar om je feest te vieren?

Maak een afspraak om je wensen te bespreken of om de ruimtes met eigen ogen te zien. Ons sales- en eventsteam denkt graag met je mee.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan en ons sales- en eventsteam neemt contact met je op! 

Direct contact of een dringende vraag? Ons kantoor is te bereiken via 030 – 303 92 54