=

Zakelijk

Inspirerende vergaderruimte in Utrecht

Dengh is van alle markten thuis. Dat betekent dat je ook bij ons terecht kan als je op zoek bent naar een inspirerende vergaderzaal in de omgeving van Utrecht. Door onze centrale ligging, aparte ruimtes – en gratis parkeren –  is Dengh een geschikte locatie om zakelijke activiteiten als vergaderen, presentaties, trainingen, workshops en teambuildingsessies te houden. Daarnaast is Dengh gevestigd in een landelijke omgeving aan het Maximapark waardoor je volledig tot rust komt tijdens je zakelijke bijeenkomst. Toch liever een feestelijke activiteit met je collega’s doen? Ook voor een borrel of feest met collega’s kan je bij Dengh terecht! Daarnaast is ons restaurant ook zeer geschikt als locatie om te vergaderen en dineren in Utrecht.

We hebben ruimte voor groepen van 2 tot 200 personen. Hieronder vind je meer informatie over onze verschillende ruimtes.

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Of meer te weten komen over de mogelijkheden?

Onze ruimtes

De Boerderijzaal

Via een zwevende brug boven de bar van ons restaurant bereik je een prachtige geluidsdichte zaal: de Boerderijzaal. De balken dakconstructie is hier goed zichtbaar en staat in mooi contrast met de strakke bar. De zaal is voorzien van climat control waardoor het altijd een comfortabele temperatuur is. Een lcd-scherm is aanwezig zodat presentaties gehouden kunnen worden. Daarnaast kan je ten alle tijden een lekker bakje koffie pakken van de koffiemachine met versgemalen bonen. Verder is er privé sanitair, een eigen garderobe en een aparte zithoek. Kortom, een ideale vergaderruimte, maar ook zeer geschikt voor een zakelijk diner of heisessie!

Loop online door de Boerderijzaal

Capaciteit

De Boerderijzaal is geschikt voor groepen tot 40 personen. Dienen er tafels gebruikt te worden (bijvoorbeeld in een blokopstelling) dan is de zaal geschikt voor circa 20 personen. Graag bekijken we aan de hand van jouw wensen wat er mogelijk is! Kortom: de Boerderijzaal is multifunctioneel en zeer geschikt voor zowel grote als kleine groepen.

Het Koetshuis

Het Koetshuis is een aparte locatie, los van het restaurant. De naam zegt het al: in het verleden was dit de plek waar de paarden stonden en het harnachement werd opgeslagen. Wie binnen door het glazen plafond naar boven kijkt, kan nog een glimp opvangen van de oude dakconstructie. Ook verscholen in het plafond zijn de artistieke schilderijen van grootheden uit het verleden. Het Koetshuis beschikt over een eigen bar met versgemalen koffie en biertap, audiovisuele-middelen zoals een beamer en geluidsinstallatie, en kan naar wens omgetoverd worden tot feest- of vergaderzaal. De locatie is ideaal voor iedereen die iets te vieren heeft of een inspirerende vergaderruimte in Utrecht zoekt.

Loop online door het Koetshuis

Capaciteit

Het Koetshuis is op vele manieren in te richten en kan, indien gewenst, verdeeld worden in drie zalen. In één van de zalen is een beamer met een groot beeldscherm aanwezig. Deze zaal biedt in een theateropstelling plaats aan circa 50 personen. In de middelste zaal staat onze moderne bar met krukken en statafels. Tot slot, hebben we in de derde zaal een ruime ruimte waar blokken van tafels en stoelen goed tot zijn recht komen. Indien alle drie de zalen in gebruik genomen worden is het Koetshuis geschikt voor 125 personen.

Het Voorhuis

Het Voorhuis is het oude woongedeelte van de boerderij. Op de muur is een oude tekening van kasteel Den Engh te zien en de warmte van de gashaard (uiteraard alleen in de winter!) is voelbaar in de gehele ruimte. Wie een aparte ruimte voor zijn gezelschap zoekt, maar niet helemaal afgesloten wil zijn van het geroezemoes van het restaurant zal ons Voorhuis als een perfecte plek beschouwen. Passend voor een diner, maar net zo geschikt voor een vergadering of presentatie. Deze ruimte beschikt ook over een lcd-scherm met HDMI aansluiting.

Loop online door het Voorhuis

Capaciteit

Het Voorhuis is geschikt voor gezelschappen tot maximaal 50 personen. Flipover nodig? Die zetten we kosteloos voor je klaar.

Tuinkamer

De Tuinkamer is een aparte ruimte aan de linkerkant van het Koetshuis, los van het restaurant. De Tuinkamer beschikt over een privé terras, waardoor deze ruimte ideaal is voor een heisessie of brainstormsessie. Verder beschikt de Tuinkamer over een mini bar met koffiezetapparaat en daarnaast heeft deze ruimte een verrijdbaar scherm met HDMI-aansluiting.

Capaciteit

De Tuinkamer is geschikt voor gezelschappen tot maximaal 12 personen. Flipover nodig? Die zetten we kosteloos voor je klaar.

Klaar om je vergaderruimte te boeken?

Maak een afspraak om je wensen te bespreken of om de ruimtes met eigen ogen te zien. Ons sales- en eventsteam denkt graag met je mee.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan en ons sales- en eventsteam neemt contact met je op! 

Direct contact of een dringende vraag? Ons kantoor is te bereiken via 030 – 303 92 54