=

Restaurant met terras Utrecht

Restaurant Utrecht > Restaurant met terras Utrecht

Restaurant Utrecht met terras

Zoek je een restaurant in Utrecht met terras om lekker te lunchen, dineren en of borrelen? Dan ben je bij restaurant Dengh aan het juiste adres. Ons terras is gelegen aan het Maximapark in Leidsche Rijn. Ervaar de rust en groene omgeving van het park terwijl je geniet van een heerlijk gerecht en drankje.

Ons restaurant en terras zijn geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 12:00. Tot 15:00 serveren wij gerechten van lunch en vanaf 17:00 serveren wij diner. Bij Dengh kan je de gehele dag van de borrelkaart bestellen!

Of je nu wil terrassen met vrienden, collega’s of met familie, wij staan voor je klaar!

Terras Utrecht reserveren

Neem plaats op ons terras! We kijken ernaar uit om je te ontvangen. Zeker zijn van een tafeltje? Reserveer vooraf een tafel via onze reserveringspagina en geniet van de sfeer, het eten en je gezelschap! Tot snel bij restaurant Dengh!

Zijn jullie met 12 personen of meer? Dan maken we gebruik van een groepsmenu. Reserveren of meer informatie ontvangen over het groepenmenu kan via 030 – 303 92 54 of door te mailen naar events@dengh.nl

Wat staat er op het menu?

Bij restaurant Dengh hebben we een lunch- diner- en borrelkaart. Wij serveren verschillende gerechten waaronder luxe belegde broodjes, warme gerechten en maaltijdsalades. De volledige menukaart kun je bekijken op onze restaurant pagina.