=

Restaurant leidsche rijn

Restaurant Utrecht > Restaurant Leidsche Rijn

Leidsche rijn restaurant Dengh

Ben je op zoek naar een leuk restaurant in Leidsche Rijn? Dan ben je bij restaurant Dengh aan het juiste adres. Ons restaurant is direct gelegen aan één van de mooiste plekken van Leidsche Rijn, het Maximapark.

Restaurant Dengh is een plek waar goed eten en gezelligheid hand in hand gaan. Onze koks hebben een menu samengesteld met voor een ieder wat wils. Zowel op onze lunch als dinerkaart staan gerechten waar je blij van wordt.

Of je nu met je familie, vrienden of collega’s komt, bij ons restaurant in Leidsche Rijn voelt iedereen zich thuis.

Eten Leidsche rijn

Wil je bij ons komen eten in Leidsche Rijn? Van donderdag tot en met zondag kun je bij ons vanaf 12.00 uur tot 15.00 terecht voor van een heerlijke lunch. Wij serveren onder andere luxe belegde broodjes, warme gerechten en overheerlijke salades! Bekijk hieronder onze lunchkaart.

Ook voor een sfeervol diner moet je bij Dengh zijn. Elke donderdag tot en met zondag geniet je vanaf 17:00 uur van een heerlijk diner. Wij bieden verschillende voor-, hoofd-, na- en bijgerechten. Scroll naar beneden om de volledige dinerkaart te bekijken.

Zijn jullie met 12 personen of meer? Dan maken we gebruik van een groepsmenu. Reserveren of meer informatie ontvangen over het groepenmenu kan via 030 – 303 92 54 of door te mailen naar events@dengh.nl

Uit eten leidsche rijn reserveren

Kom je bij ons uit eten in Leische Rijn? We staan klaar jou en je gezelschap te verwelkomen! Reserveer direct een tafel via onze reserveringspagina. We kijken ernaar uit om jullie te voorzien van een heerlijke en ontspannen eetervaring!

Menukaarten