=

Maximapark Restaurant

Restaurant Utrechtย > Maximapark restaurant

Restaurant Maximapark

Op zoek naar een sfeervol restaurant aan het Maximapark? Zoek niet verder! Bij Restaurant Dengh, gelegen aan de noordzijde van het Maximapark te Leidsche Rijn, ben je aan het juiste adres. Of je nu voor, na, of tijdens je parkbezoek wilt genieten van een heerlijke borrel, lunch of diner, bij ons vind je de perfecte setting.

Vanuit zowel het restaurant als ons terras heb je een prachtig uitzicht op het Maximapark. Dengh is de ultieme plek om te ontspannen en in alle rust te genieten met je gezelschap.

Ontdek de heerlijke gerechten op onze menukaart, samengesteld met zorg en aandacht voor smaak. Of je nu van een romantisch diner bij kaarslicht houdt, wilt borrelen met vrienden, of een speciale gelegenheid viert, bij Dengh is er voor elk wat wils.

Reserveer direct een tafel en laat ons je verwelkomen bij ons restaurant aan het Maximapark!

Lunch aan het Maximapark

Wil jij lunchen aan het Maximapark? Elke donderdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur tot 15.00 kun je bij ons genieten van een heerlijke lunch. Wij bieden verschillende lunchgerechten aan zoals rijkelijke belegde broodjes, soepen, salades en warme gerechten. Onderaan deze pagina is de volledige lunchkaart te bekijken.

Zijn jullie met 12 personen of meer? Dan maken we gebruik van een groepsmenu. Reserveren of meer informatie ontvangen over het groepenmenu kan via 030 โ€“ 303 92 54 of door te mailen naar events@dengh.nl

Diner aan het Maximapark

Wil jij liever dineren? Dat kan van donderdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur bij restaurant Dengh. Wij bieden een uitgebreide en gevarieerde menukaart met diverse voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en nagerechten. Het volledige aanbod van gerechten die wij serveren vind je op de menukaart later op deze pagina.

Ook voor diners geldt dat wanneer jullie met 12 personen of meer zijn wij gebruik van een groepsmenu. Reserveren of meer informatie ontvangen over het groepenmenu kan via 030 โ€“ 303 92 54 of door te mailen naar events@dengh.nl

Borrel aan het Maximapark

Borrelen in een rustige natuurrijke omgeving van het Maximapark in Utrecht. Ook dit is mogelijk bij Restaurant Dengh. Vanaf ons terras of gezellig binnen. Bestellen van de borrelkaart kan van 15.00 tot 17.00.

Met een grotere groep langskomen? We hebben verschillende drankarrangementen voor grotere groepen die uiteraard gecombineerd kunnen worden met verschillende borrelhapjes. Meer informatie? Bel 030 โ€“ 303 92 54 of mail naar events@dengh.nl

MENUKAARTEN