=

Restaurant Utrecht makkelijk parkeren

Restaurant Utrecht > Restaurant omgeving Utrecht makkelijk parkeren

Restaurant Utrecht met parkeergelegenheid

Zoek jij een restaurant in Utrecht met parkeergelegenheid? Dan is Dengh het restaurant waar jij naar op zoek bent! Dengh is gelegen aan het schitterende Maximapark in Leidsche Rijn en gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg.

Bij Dengh kan je terecht voor lekker en eten drinken. Wat het allemaal nog wat aangenamer maakt, is het feit dat we onze eigen parkeergelegenheid hebben. Op onze parkeerplaats hebben we plek voor zo’n 80 auto’s en hebben we 2 parkeerplaatsen voor mindervaliden. Bij Dengh parkeer je gewoon gemakkelijk bij ons, zodat je direct kunt aanschuiven bij je gezelschap.

Of je nu langskomt voor een etentje met vrienden, een gezellig samenzijn met familie of een speciale gelegenheid viert, Dengh staat voor je klaar. We combineren uitstekende service met heerlijke gerechten en het gemak van directe parkeermogelijkheid

Restaurant Utrecht gratis parkeren

Parkeren in Utrecht is vaak een probleem, maar niet bij ons restaurant aan het Maximapark! Bij ons kan je gratis parkeren op onze eigen parkeergelegenheid.

Parkeer je auto voor de deur en geniet van je lunch of diner in ons sfeervolle restaurant of op ons prachtige terras met uitzicht over het Maximapark. Je kan bij ons terecht voor je etentje van donderdag tot en met zondag vanaf 12.00. Van 12:00 tot 17:00 serveren wij onze lunch en na 17:00 is onze dinerkaart van toepassing.

Wij hebben gevarieerde gerechten zoals luxe broodjes, warme gerechten en maaltijdsalades. Voor het volledige aanbod van gerechten kan je hieronder de menukaarten bekijken.

Zijn jullie met 12 personen of meer? Dan maken we gebruik van een groepsmenu. Reserveren of meer informatie ontvangen over het groepenmenu kan via 030 – 303 92 54 of door te mailen naar events@dengh.nl

Restaurant Utrecht met parkeren reserveren

Kom je bij ons restaurant in Utrecht met parkeergelegenheid eten? We kijken ernaar uit om je te ontvangen! Reserveer direct een tafel via onze reserveringspagina en geniet van de sfeer, het eten en je gezelschap! Tot snel bij restaurant Dengh!

Menukaarten