=

Vacatures

Dengh is altijd op zoek naar een ervaren en enthousiaste spoelkeuken medewerker die ervoor wil zorgen dat onze keuken er altijd spik en span bij staat. Ben jij niet bang om je handen vies te maken en vind je het niet erg om hard te werken samen met de rest van ons team? Dan ben jij degene die we zoeken. 

Meer weten of direct solliciteren? Bel naar

030 – 303 92 54 of mail naar:  hr@utrechtsehorecagroep.nl

Solliciteren kan ook via onderstaande knop!

Ben je 21+? Al een aantal jaar ervaring in de horeca? Toe aan meer uitdaging en verantwoordelijkheid, waar je ook naar betaald krijgt? Ben jij in het bezit van je sociale hygiëne of bereid om deze te halen op onze kosten?

Dan willen wij jou!

Wie zijn wij?

Restaurant Dengh bestaat sinds maart 2015 en is gevestigd in Leidsche Rijn aan het Maximapark op een historische locatie tussen verschillende woonwijken. De combinatie van een unieke locatie en toegankelijke ligging maakt Dengh een populaire locatie voor zowel particuliere als zakelijke events waaronder veel bruiloften. Daarnaast is ons restaurant en terras een plek wat veel bezocht wordt door omwonenden voor een heerlijke lunch of diner.

Zowel ons gezellige restaurant, een voormalige boerderij, als ons grote, zonnige terras zijn voor omwonenden heerlijke plekken om van een lunch of diner te genieten.

Met een jong en enthousiast team zorgen wij er elke dag voor dat onze gasten tevreden de deur uitgaan, waarbij je zelf uiteraard ook een leuke werkdag hebt gehad. Wij streven er naar om de favoriete plek te zijn van onze gasten én werknemers!

Wat ga je doen?

Met een jong en ambitieus team zorgen wij er bij Dengh elke dag weer voor dat al onze gasten met een tevreden gevoel naar huis keren. Als shiftleader ben jij eindverantwoordelijke over team bediening tijdens jouw shift. Samen met de floormanager zorg je ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Jij hebt het totaaloverzicht tijdens je shift en stuurt aan en ondersteunt waar nodig. Je bent oplossingsgericht en kan van elke dag een feestje maken.

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring met werken in de horeca
  • Je bent 21 jaar of ouder
  • Je hebt een passie voor de horeca en bent een teamplayer
  • Je hebt je sociale hygiëne of bent bereid om deze te halen

Wat bieden wij?

  • Een fijne werksfeer in een hecht, ambitieus en gezellig team
  • Uitdagend werk waarin jij verantwoordelijkheid krijgt
  • Zelf invulling over hoeveel jij werkt, dus goed in combinatie met studie (wel minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar)
  • Ieder kwartaal een personeelsfeest, speciale tarieven binnen alle locaties van de Utrechtse Horeca Groep en nog meer uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden

Ben je enthousiast van het lezen van deze vacature? En zou je graag een keer koffie willen drinken om meer informatie te ontvangen over deze vacature?

Neem contact met ons op via:  030 – 303 92 54 of mail naar:  HR@utrechtsehorecagroep.nl

Solliciteren kan ook via onderstaande knop!

Geïnteresseerd in een van de functies?

Ben je geïnteresseerde in een van onze openstaande vacatures en lijkt het je leuk om onderdeel te worden team Dengh?

Solliciteer direcht via onderstaand formulier of stuur een mailtje naar: hr@utrechtsehorecagroep.nl

Zit jouw droomfunctie er niet tussen? Restaurant Dengh is onderdeel van de Utrechtse Horeca Groep. Bekijk hier de vacatures van onze andere locaties.

SOLLICITATIEFORMULIER