=

Zakelijk

Unieke locatie in utrecht voor zakelijke bijeenkomsten

Welkom! Dengh is van alle markten thuis. Door de centrale ligging, aparte ruimtes – en gratis parkeren –  is Dengh een geschikte locatie om zakelijke activiteiten als vergaderen, presentaties, trainingen, workshops en teambuildingsessies te houden. Of om een feest te vieren met collega’s! Daarbij is Dengh gevestigd in een groene omgeving aan het Maximapark waardoor je volledig tot rust komt voor je zakelijke bijeenkomst.

We hebben ruimte voor groepen van 2 tot 200 personen. Bekijk hieronder alle ruimtes bij Dengh! 

Klaar om je zakelijke bijeenkomst te plannen bij Dengh? Of wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op met ons salesteam via events@dengh.nl of bel naar 030 – 303 92 54

De boerderijzaal

Via een zwevende brug boven de bar van ons restaurant bereik je een prachtige geluidsdichte zaal: de Boerderijzaal. De balken dakconstructie is hier goed zichtbaar en staat in mooi contrast met de strakke bar. De zaal is voorzien van climat control en een lcd-scherm waar presentaties gehouden kan worden. Verder is er privé sanitair, een eigen garderobe en een aparte zithoek. Een ideale ruimte voor een vergadering, zakelijk diner of een heisessie!

Capaciteit

De Boerderijzaal is geschikt voor groepen tot 40 personen. Dienen er tafels gebruikt te worden (bijvoorbeeld in een blokopstelling) dan is de zaal geschikt voor circa 20 personen. Graag bekijken wij aan de hand van jouw wensen wat er mogelijk is! Kortom: de Boerderijzaal is multifunctioneel en zeer geschikt voor zowel grote als kleine groepen.

Het KoETSHUIS

Het Koetshuis is een aparte locatie, los van het restaurant. De naam zegt het al: hier stonden vroeger de paarden en werd het harnachement opgeslagen. Wie binnen door het glazen plafond naar boven kijkt, kan nog een glimp opvangen van de oude constructie van het gebouw. Het Koetshuis beschikt over een eigen bar, av-middelen en wordt naar wens omgetoverd tot feest- of vergaderzaal. De locatie is ideaal voor iedereen die iets te vieren heeft of een inspirerende plek zoekt.

Capaciteit

Het Koetshuis is op vele manieren in te richten en beschikt over drie zalen. In één van de zalen is een beamer met een groot beeldscherm aanwezig, waarbij in een theateropstelling plaats biedt aan circa 50 personen. In totaal beschikt de locatie over drie ruimtes. Bij gebruik van alle zalen is het Koetshuis geschikt voor 125 personen.

Het Voorhuis

Het voorhuis is het oude woongedeelte van de boerderij. Op de muur is een oude tekening van het kasteel Den Engh te zien en de warmte van de gashaard (uiteraard alleen in de winter!) is voelbaar in de gehele ruimte. Wie een aparte ruimte voor zijn gezelschap zoekt, maar niet helemaal afgesloten wil zijn van het geroezemoes van het restaurant zal ons voorhuis een perfecte plek vinden.

Capaciteit

Het voorhuis is geschikt voor gezelschappen tot maximaal 50 personen.

Deze ruimte beschikt niet over audiovisuele-middelen, maar indien gewenst kan dit wel geregeld worden. Flipover nodig? Die zetten we kosteloos voor je klaar.

De herenkamer

De Herenkamer is een intieme aparte ruimte en grenst aan ons Voorhuis. De Herenkamer kan afgesloten worden van het Voorhuis. De ruimte heeft uitzicht op het Kasteeleiland en is de ideale plek voor een brainstormsessie, inspiratielunch of zakelijk diner met een klein gezelschap! 

CAPACITEIT

De Herenkamer is geschikt voor gezelschappen tot maximaal 8 personen. De ruimte beschikt niet over audiovisuele-middelen, maar indien gewenst kan dit wel geregeld worden. Flipover nodig? Die zetten we kosteloos voor je klaar.

herenkamer-vergaderopstelling-zakelijk

Klaar om je zakelijk uitje te plannen bij Dengh?

Maak een afspraak om je wensen te bespreken of om de ruimtes zelf te bekijken! Ons sales- en eventsteam denkt graag met je mee.

030 – 303 92 54 of neem contact met ons op via events@dengh.nl