4-gangen Valentijnsmenu
Kies een voor- en hoofdgerecht en geniet! Heb je een allergie of intolerantie? Laat het ons weten!
Amuse
Geitenkaas
Cranberry | noten
Voorgerecht
Carpaccio
Pesto | pittenmix | Parmezaanse kaas | kiemgroente
Zalmtartaar
Zeewiersalade | radijs | tempura | sojaboon | avocado
Burrata
Granaatappel | gepekelde rode peen | pompoenpit
Tussengerecht
Tarte tatin
Balsamico | ui | feta | tijm
Hoofdgerecht
Eendenborst
Knolselderijcrème | pave van pompoen | biet | blanke stoofpeer | port jus
Heilbot
Spek | pastinaak-aardappelpuree met truffel | beukenzwam | beurre blanc | foreleitjes
Ravioli
Artisjok en pecorino | romige tomatensaus | spinazie | pijnboompitten
Dessert
Chocolade-kokoscake
Kersensorbet | Meringue | Crumble | Witte chocoladeyoghurt